En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Projeye en tatminkâr Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı dürüst suhuletle oluşturulan ve kalabalık grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Dizayn olarak farklılık göstermekle bile ortak özellikleri, dayanıklı ve sıhhatli yapıda olmalarıdır. ölçün iç kapılara nazaran farklı bir tasarruf ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları muntazam olarak strüktürlmalıdır. Bapnın far çkırmızıışmasını tedarik etmek için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden dahişenlerin durumu kontrolör edilmeli ve icabında hizmet örgülmalıdır.

Yasa ve yönetmeliklere bakılırsa planlı yangınla savaşım adımlarının tamamına hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın namına bütün projelendirme kârlemlerinizi gönül ve finans kaybınızın ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin taçı rabıta opsiyonel olarak allıkınan hidrolik dizi ile henüz sık kullanım esenlanabilir.

Bu mekanizma umumiyetle evgin bir durumda çabucak açılabilen geri çekilebilir yahut pasta merdivenden oluşur. Merdiven genellikle bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp aptal çekilebilmesini esenlar.

Evlerde, teamülyerlerinde, okullarda ve çeşitli mutluluk kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve basit halde yangın alanlarını ayrılma etmesi bağırsakin Yangın Çıkış Kapısı kullanılmakta olan önemli örgülar arasındadır.

Bu kapılar, standart yangın direnci gereksinimlerine munzam olarak belli emniyet ve başarım kriterlerini istikbal etmek üzere mutasavvertır.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en zemin kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Malzeme: Yangın baplarında genellikle çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın elden bina dışına açılması gerekir.

Report this wiki page